T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Halkalı Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mesleki Yönelim Belirleme Envanteri

Mesleki Yönelim Belirleme Envanteri ile ilgili bilgi almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki formu doldurduktan sonra rehberlik servisine başvurması gerekmektedir.

Bu bir ilgi envanteridir. İlgi envanterleri genellikle, iş, meslek ve çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere karşı bireylerin ilgilerini ölçmek amacıyla hazırlanmaktadır. Bu envanter sizi değerlendirmeyi amaçlayan bir test olmadığı için önceden belirlenmiş doğru veya yanlış cevaplar yoktur. Sizden istenen; ifadeleri dikkatlice okuyup, bu ifadelerin size ne kadar uygun olduğunu, sizin durumunuzu ne ölçüde yansıttığını belirtmenizdir. Sizin ilgi ve isteğinizi yansıtan her cevap geçerlidir. Size uygun olan seçenekleri işaretleyiniz.

Yayın: 27.10.2022 - Güncelleme: 06.12.2023 13:58 - Görüntülenme: 267
Kaynak: Diğer Okul Web Sayfaları